Onsdagsmøder

Onsdagsmøder
Brewpub

lørdag, februar 21

Hvor sikker er din PC, når hackerne banker på?


Hæftet henvender sig til mindre erfarne pc-brugere, der gerne vil vide, hvad pc-sikkerhed er, og hvorfor det er så vigtigt, at også almindelige hjemme-pc’er er beskyttet.
Dette er et godt sted at begynde, fordi du bliver guidet igennem de fleste svære problemstillinger om beskyttelse af din PC. Hvis du begynder at tænke i investering i programmer som Norton og MacAfee m.fl, så kan du også søge vejledning. Man kan også dele det synspunkt at det nytter alt sammen ikke en døjt, fordi det er en by i Rusland? Eller man kan forfalde til selvynk og gøre brug af en selvhenter! Hvad bruger jeg da, for at være helt sikker? Ja jeg bruger AVG. - kort og godt - især det sidste og man kan jo begynde med en gratis een! Hvilke erfaringer har du? Skriv gerne til mig på ValdemarThomsen@klogehoveder.net
Hvis du er 60+ og medlem af Senior Erhverv Hovedstaden, så har Netnørderne svaret til dig på et på-vej-hjem møde onsdag den 18. marts kl. 16.30 - 20.30. Skriv også gerne til netnoerd@gmail.com . Læs også Microsofts website om sikkerhed på hjemmecomputeren. På gensyn snart Valdemar Thomsen (Datanom)

Ingen kommentarer: